I Forum Przedsiębiorczości Północno – Wschodniej

Wakacyjna Zbiórka Żywności

Autor: Admin Dodano: wtorek, 05 czerwca 2018 - 13:40

Informujemy, że w dniach 08-09 czerwca 2018 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM". Numer zgłoszenia zbiórki to 2018/655/OR. W akcji biorą udział wolontariusze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych.

50 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: ' Wakacyjna Zbiórka Żywności' (1034 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Festyn Rodzinny z Caritas – dzień zabawy i radości

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 04 czerwca 2018 - 12:35

W tym roku Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem” odbył się po raz trzynasty. Niezwykle bogata oferta pikniku zachęciła do udziału w wydarzeniu całe rodziny. W programie znalazły się atrakcje dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Były nagrody, konkursy, niespodzianki, a przede wszystkim dobra zabawa.

253 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Festyn Rodzinny z Caritas – dzień zabawy i radości ' (13658 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka

Autor: Admin Dodano: wtorek, 29 maja 2018 - 08:27

1 czerwca Plac Jana Pawła II w Ełku zapełni się dziećmi i młodzieżą. Tego dnia po raz trzynasty Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem”.

406 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka ' (1743 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Autor: Admin Dodano: piątek, 25 maja 2018 - 14:50

1 czerwca caritas Diecezji Ełckiej organizuje w Ełku I Forum Przedsiębiorczości Polski Północno-Wschodniej. Spotkanie skupi prawie 400 uczestników: przedsiębiorców, samorządowców, naukowców oraz organizacje społeczne.

344 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'I Forum Przedsiębiorczości Polski Północno-Wschodniej' (3798 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Głosowanie czas zacząć

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 14 maja 2018 - 13:40

W ubiegłym tygodniu zakończony został cykl warsztatów edukacyjnych z zakresu promocji. Wzięli w nim udział uczniowie szkół ponadpodstawowych z trzech powiatów woj. podlaskiego: suwalskiego, augustowskiego, sejneńskiego. Podczas zajęć uczestnicy opracowywali koncepcje gadżetów promocyjnych zachęcających do aktywności fizycznej. Gadżety te mają także promować Podlasie jako region Polski wspierający spot, kulturę fizyczną.

150 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Głosowanie czas zacząć' (1444 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1234567891011121314151617182838485868788898108118128138148158168178188198208218228238248258268278288298308318328   >

Page created in 1,221918 Seconds