I Forum Przedsiębiorczości Północno – Wschodniej

DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: piątek, 09 lutego 2018 - 07:25

Warsztaty: zdrowe odżywianie i przeciwdziałanie marnowaniu żywności, kulinarne i edukacja ekonomiczna

Dnia 17.02.2018 r. o godz. 15.00 rozpocznie się program edukacyjny dotyczący zdrowego odżywiania i przeciwdziałanie marnowaniu żywności i edukacja ekonomiczna dla osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogramu 2017

Warsztaty odbędą się w Zespole Szkół w Wiśniowie Ełckim

114 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (793 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
„Abc wolontariatu” – szkolenie dla uczniów SP w Stożnem i Wieliczkach

Autor: Admin Dodano: wtorek, 06 lutego 2018 - 11:20

We wtorek 6 lutego 2018 r. w godzinach porannych w Szkole Podstawowej w Stożnem odbyło się szkolenie pt. „Abc wolontariatu”, w którym wzięli udział członkowie Szkolnego Koła Caritas. Przeprowadził je ks. dr Ryszard Sawicki, wicedyrektor Caritas Diecezji Ełckiej ds. formacji i wolontariatu. Kapłan przybył do młodych wolontariuszy na zaproszenie p. Aliny Kołpak – dyrektor szkoły i p. Ewy Swędrowskiej – katechetki i opiekunki SKC.

151 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Abc wolontariatu” – szkolenie dla uczniów SP w Stożnem i Wieliczkach' (1676 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: czwartek, 01 lutego 2018 - 08:15

Dnia 06.02.2018 r. o godz. 10.00 rozpocznie się program edukacyjny dotyczący zdrowego odżywiania i przeciwdziałanie marnowaniu żywności i edukacja ekonomiczna a od 13.15 warsztaty kulinarne dla osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogram 2017

Warsztaty odbędą się w Parafii pw. Św. Antoniego z Padwy
w Prostkach

79 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (1000 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Spotkania regionalne wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas

Autor: Admin Dodano: środa, 24 stycznia 2018 - 18:25

Zapraszamy wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas z terenu całej diecezji ełckiej na spotkania regionalne „Wolontariat z misją”. Poprowadzi je mgr inż. Karolina Wodzyńska pochodząca z Radziej k. Węgorzewa, wolontariuszka „Międzynarodowego Wolontariatu Don Bosco”, która przez rok pracowała w Domu Dziecka w Kapshagay na misji w Kazachstanie.

216 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Spotkania regionalne wolontariuszy Szkolnych Kół Caritas ' (667 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
„Łazarz – porzucony skarb” - styczniowe spotkanie o Bożym miłosierdziu

Autor: Admin Dodano: wtorek, 23 stycznia 2018 - 13:50

W poniedziałek 22 stycznia 2018 r. o godz. 16.30 w siedzibie Caritas Diecezji Ełckiej miało miejsce kolejne spotkanie poświęcone tematyce Bożego miłosierdzia. Rozpoczęło się ono Mszą św. z konferencją przygotowaną przez ks. Ryszarda Sawickiego, wicedyrektora ełckiej Caritas ds. formacji i wolontariatu.

148 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: '„Łazarz – porzucony skarb” - styczniowe spotkanie o Bożym miłosierdziu' (2177 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   12345678910111213141516171819202122232425262737475767778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327   >