Kolonie 2017

Bożonarodzeniowa Choinka dla Papieża

DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 16 października 2017 - 17:55

Warsztaty z edukacji ekonomicznej i przeciwdziałanie marnowaniu żywności oraz kulinarne

Dnia 28.10.2017 r. o godz. 9.00 rozpoczną się warsztaty z edukacji ekonomicznej, program edukacyjny dotyczący zdrowego odżywiania i przeciwdziałanie marnowaniu żywności a o 12.10 warsztaty kulinarne dla osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogramu 2017

Warsztaty odbędą się w Soleckim Centrum Kultury w Drygałach

27 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (1258 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Łamiemy stereotypy

Autor: Admin Dodano: piątek, 13 października 2017 - 17:55

Regularnie, od kilku miesięcy w powiatach piskim, ełckim, oleckim i gołdapskim odbywają się spotkania comiesięczne, podczas których 40-osobowa grupa Beneficjentów projektu „Łamiemy stereotypy”, dofinansowanego ze środków Programu Operacyjnego Fundusz Inicjatyw Obywatelskich, bierze udział w nauce języka angielskiego, a także w odbywających się naprzemiennie zajęciach sportowo – ruchowych, spotkaniach z dietetykiem.

291 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Łamiemy stereotypy' (2096 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Międzynarodowy Dzień Walki z Ubóstwem

Autor: Admin Dodano: piątek, 13 października 2017 - 13:01

17 października obchodzimy ustanowiony w 1992 r. przez ONZ Międzynarodowy Dzień Walki z Ubóstwem. Problem ubóstwa jest powszechnym zjawiskiem społecznym, obejmującym wiele aspektów. Ubóstwo występuje w każdym kraju, na całym świecie. Ustrój państwa, położenie geograficzne czy status danego społeczeństwa mają wpływ na skalę problemu ubóstwa, nie istnieją jednak żadne rozwiązania prawne czy faktyczne, który by sprawiły, żeby ten problem całkowicie zniknął.

82 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Międzynarodowy Dzień Walki z Ubóstwem' (2417 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Jesienne prace w ogródku i na ścieżce sensorycznej

Autor: Admin Dodano: czwartek, 12 października 2017 - 16:40

Październik jest miesiącem intensywnych prac w ogrodach i zieleńcach. Również w ogródku stworzonym latem przez osoby z niepełnosprawnością intelektualną i psychiczną jest w tym czasie wiele do zrobienia. 4 października uczestnicy projektu „Krok ku samodzielności III” spotkali się, aby przygotować ogród do zimy. Grabili liście, usuwali ze skrzynek przekwitające rośliny jednoroczne. Posadzili także cebule roślin ozdobnych, które zakwitną wczesną wiosną.

180 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Jesienne prace w ogródku i na ścieżce sensorycznej' (3954 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE

Autor: Admin Dodano: wtorek, 10 października 2017 - 08:20

Warsztaty o przeciwdziałanie marnowaniu żywności oraz kulinarne

Dnia 17.10.2017 r. o godz. 9.00 rozpoczną się warsztaty kulinarne i
program edukacyjny dotyczący zdrowego odżywiania i przeciwdziałanie marnowaniu żywności dla osób korzystających z paczek żywnościowych w ramach Podprogram 2017

Warsztaty odbędą się w Środowiskowym Domu Samopomocy w Orzyszu
ul. Wojska Polskiego 17B

51 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE' (727 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   12345678910111213141516171819202122232434445464748494104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU

Page created in 0,197873 Seconds