Festyn Rodzinny z Caritas – dzień zabawy i radości

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 04 czerwca 2018 - 12:35

W tym roku Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem” odbył się po raz trzynasty. Niezwykle bogata oferta pikniku zachęciła do udziału w wydarzeniu całe rodziny. W programie znalazły się atrakcje dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Były nagrody, konkursy, niespodzianki, a przede wszystkim dobra zabawa.

513 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Festyn Rodzinny z Caritas – dzień zabawy i radości ' (13658 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka

Autor: Admin Dodano: wtorek, 29 maja 2018 - 08:27

1 czerwca Plac Jana Pawła II w Ełku zapełni się dziećmi i młodzieżą. Tego dnia po raz trzynasty Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Ogólnopolski Festyn Rodzinny „Bądźmy razem”.

562 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'XIII Ogólnopolski Festyn Rodzinny z okazji Dnia Dziecka ' (1743 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

Autor: Admin Dodano: piątek, 25 maja 2018 - 14:50

1 czerwca caritas Diecezji Ełckiej organizuje w Ełku I Forum Przedsiębiorczości Polski Północno-Wschodniej. Spotkanie skupi prawie 400 uczestników: przedsiębiorców, samorządowców, naukowców oraz organizacje społeczne.

522 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'I Forum Przedsiębiorczości Polski Północno-Wschodniej' (3798 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Poprawa standardu Schroniska im. św. Ojca Pio w Ełku

Autor: Admin Dodano: wtorek, 15 maja 2018 - 11:20

Od 14 maja do 31 grudnia 2018 roku w Schronisku im. Św. Ojca Pio w Ełku realizowane jest zadania publiczne pod nazwą Moduł III INFRASTRUKTURA: Dostosowanie placówek świadczących usługi dla osób bezdomnych do obowiązujących standardów realizowanego w ramach Programu Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej „Pokonać bezdomność. Program pomocy osobom bezdomnym”.

138 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Poprawa standardu Schroniska im. św. Ojca Pio w Ełku' (957 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Głosowanie czas zacząć

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 14 maja 2018 - 13:40

W ubiegłym tygodniu zakończony został cykl warsztatów edukacyjnych z zakresu promocji. Wzięli w nim udział uczniowie szkół ponadpodstawowych z trzech powiatów woj. podlaskiego: suwalskiego, augustowskiego, sejneńskiego. Podczas zajęć uczestnicy opracowywali koncepcje gadżetów promocyjnych zachęcających do aktywności fizycznej. Gadżety te mają także promować Podlasie jako region Polski wspierający spot, kulturę fizyczną.

315 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Głosowanie czas zacząć' (1444 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131323334353637383940414243444546474849505152535455565767778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297307317327337347357367   >

Page created in 2,919415 Seconds