Kolonie 2017

I Edycja Ełckiego Turnieju w bilarda „Nie lękajcie się”

Autor: Admin Dodano: wtorek, 11 grudnia 2007 - 07:26

Zapraszamy wszystkich graczy oraz zainteresowanych grą w bilarda na turniej bilardowy, który zostanie rozegrany w świetlicach Caritas Diecezji Ełckiej: Centrum „Quo Vadis” przy ul. 3- Maja 10 w Ełku oraz Centrum Charytatywnym im. Jana Pawła II „Nie lękajcie się” przy ul. Matejki 1 w Ełku. Turniej składa się z 2 etapów wewnętrznego i zewnętrznego.

2892 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'I Edycja Ełckiego Turnieju w bilarda „Nie lękajcie się” ' (1069 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
PROFILAKTYKA I ROZWIĄZYWANIE PROBLEMU UZALEŻNIEŃ

Autor: Admin Dodano: wtorek, 11 grudnia 2007 - 06:37

"Od naiwności do asertywności czyli co czeka nieświadomego człowieka” to program warsztatów profilaktyki uzależnień, który został stworzony i zrealizowany przez Caritas Diecezji Ełckiej wraz z Caritas Polska z pomocą finansową Zarządu Województwa Warmińsko – Mazurskiego, Urzędu Miasta Ełk oraz Urzędu Miasta i Gminy Giżycko.

2833 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'PROFILAKTYKA I ROZWIĄZYWANIE PROBLEMU UZALEŻNIEŃ' (1751 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
KONCERT CHARYTATYWNY „PODAJ RĘKĘ”

Autor: Admin Dodano: czwartek, 06 grudnia 2007 - 14:44

W dniu wczorajszym 05 grudnia o godz. 18:00 w sali widowiskowej „ZEBRA” Ełckiego Centrum Kultury odbył się Koncert Charytatywny „Podaj Rękę” na rzecz Ełckiego Domu Św. Faustyny (dawnego Domu Dziecka). Koncert został zainicjowany i zrealizowany przez ełcką młodzież różnych szkół oraz różnych wyznań m.in. uczniowie Gimnazjum nr 3 w Ełku, Zespołu Szkół nr 2 im. K. K. Baczyńskiego w Ełku, Zespołu Szkół nr 3 im. J. H. Małeckich w Ełku, Zespołu Szkół Ogólnokształcących im S. Żeromskiego w Ełku, Zespołu Szkół Rolniczych im. M. Rataja w Ełku a także członkowie Kościoła Zielonoświątkowego, Baptystycznego oraz Metodystycznego.

2682 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'KONCERT CHARYTATYWNY „PODAJ RĘKĘ”' (874 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
DZIĘKUJEMY WOLONTARIUSZOM

Autor: Admin Dodano: czwartek, 06 grudnia 2007 - 14:39

Wczoraj, 5 grudnia obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Wolontariusza!!! W Polsce to święto prawie 7 milionów Polaków, którzy w bieżącym roku poświęcili swój czas na pracę społeczną. Liczba wolontariuszy w Polsce tak samo jak i w Ełckim Centrum Wolontariatu Caritas rośnie. Doceniając pomoc oraz trud wniesiony w codzienną pracę Caritas Diecezji Ełckiej chciała podziękować swoim wolontariuszom.

2449 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'DZIĘKUJEMY WOLONTARIUSZOM' (892 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ANDRZEJKI Z WOLONTARIATEM

Autor: Admin Dodano: czwartek, 06 grudnia 2007 - 13:51

Od dawien dawna ludzie zastanawiają się nad swoja przyszłością, są ciekawi co ich spotka. Jedną z możliwości obnażenia „rąbka tajemnicy życia” są wróżby w noc św. Andrzeja. Owa niepewność trapiła również wolontariuszy Ełckiego Centrum Wolontariatu Caritas.

2779 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ANDRZEJKI Z WOLONTARIATEM' (1654 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

<   1112131415161718191101111121131141151161171181191201211221231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262263273283293303   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU