Temat: Zbiórki żywności

1234567891011121314151617181920   >

Wakacyjna Zbiórka Żywności

Autor: Admin Dodano: sobota, 09 czerwca 2018 - 16:55

Informujemy, że w dniach 08-09 czerwca 2018 roku (piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM". Numer zgłoszenia zbiórki: 2018/655/OR. W akcji uczestniczyli wolontariusze ze Szkolnych Kół Caritas, uczniowie szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych oraz podopieczni Monar z Gaudynka.

112 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wakacyjna Zbiórka Żywności' (842 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wakacyjna Zbiórka Żywności

Autor: Admin Dodano: wtorek, 05 czerwca 2018 - 13:40

Informujemy, że w dniach 08-09 czerwca 2018 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej organizuje Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM". Numer zgłoszenia zbiórki to 2018/655/OR. W akcji biorą udział wolontariusze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych.

57 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: ' Wakacyjna Zbiórka Żywności' (1034 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "Tak, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: środa, 14 marca 2018 - 14:55

Na mocy pozwolenia nr 2018/654/OR wydanego przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji w Warszawie w dniach 9 i 10 marca br. Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła zbiórkę żywności pod hasłem -

265 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "Tak, POMAGAM"' (1188 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 lutego 2018 - 16:55

Caritas Diecezji Ełckiej zachęca wszystkich do wzięcia udziału w Zbiórce Żywności "TAK, pomagam", która odbędzie się 9 i 10 marca, jest to piątek i sobota na terenie całej Diecezji Ełckiej. W zbiórkę angażuje się wiele miejscowości i parafii, które mają szczytny cel: pomoc drugiemu człowiekowi. Aby było to możliwe, potrzebna jest Państwa pomoc.

274 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"' (786 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wielkanocna Zbiórka Żywności

Autor: Admin Dodano: wtorek, 20 lutego 2018 - 12:30

Caritas Diecezji Ełckiej w dniach 9-10 marca 2018 r. organizuje w sklepach na terenie diecezji ełckiej Wielkanocną Zbiórkę Żywności – Tak, POMAGAM. Podobnie, jak w latach ubiegłych, zebrane produkty zostaną przeznaczone dla rodzin najuboższych i dotkniętych ubóstwem.

218 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wielkanocna Zbiórka Żywności' (762 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

1234567891011121314151617181920   >