Kolonie 2017

123456789101112131415161718   >

WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 03 lipca 2017 - 09:28

W dniach 09-10 CZERWCA 2017 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM". Numer zgłoszenia zbiórki to 2017/2495/OR. W akcji wzięli udział wolontariusze ze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych. Produkty żywnościowe zbierane były w 10 sklepach na terenie miasta Ełku.

69 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI' (443 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI

Autor: Admin Dodano: piątek, 02 czerwca 2017 - 11:05

W dniach 09-10 CZERWCA 2017 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadza Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. Numer zgłoszenia zbiórki to 2017/2495/OR. W akcji biorą udział wolontariusze ze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych. Produkty żywnościowe zbierane będą w 10 sklepach na terenie miasta Ełku. Celem przeprowadzonej zbiórki jest pozyskanie artykułów spożywczych z długim terminem przydatności oraz łatwych w przechowywaniu, takich jak: mąka, cukier, olej, konserwy, makaron, ryż, słodycze, herbata, itp. oraz artykuły higieniczne i chemia gospodarcza. Wszystkie zebrane dary przeznaczone zostaną na kolonie letnie organizowane przez Caritas.

94 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI' (353 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 03 kwietnia 2017 - 07:05

Numer zgłoszenia zbiórki do Portalu Zbiórek Publicznych to 2017/749/OR.

W dniach 24 i 25 marca br. Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła Zbiórkę Żywności „Tak, POMAGAM”. Akcja prowadzona była w 114 sklepach na terenie całej diecezji ełckiej a uczestniczyło w niej 687 wolontariuszy. Dzięki życzliwości ludzi udało się zebrać 10 ton 878 kg 81 dag, tylko w samym Ełku 1 tonę 700 kg. Wśród artykułów najwięcej było makaronu, mąki, ryżu i kaszy, ale nie zabrakło i innych produktów: czekolad, dżemu, herbaty, oleju itd.
Zebrane dary zostaną przekazane potrzebującym w formie świątecznych paczek.

381 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM” ' (460 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: piątek, 17 marca 2017 - 11:20

24 – 25 marzec 2017r

„TAK, pomagam!” – pod tym hasłem w dniach 24 - 25 marca 2017 r zostanie przeprowadzona Wielkanocna Zbiórka Żywności Caritas. Zebrana żywność przeznaczona zostanie na wielkanocne paczki świąteczne dla rodzin potrzebujących.

205 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”' (319 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 12 grudnia 2016 - 11:23

Na mocy decyzji Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji Nr 2016/4210/OR z dnia 18 listopada 2016 r. Caritas Diecezji Ełckiej w dniach 9 – 10 grudnia 2016 r. przeprowadziła Zbiórkę Żywności, która przebiegała pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. W zbiórce wzięło udział ok. 900 wolontariuszy w 125 sklepach. W samym Ełku do akcji włączyło się 25 sklepów w których zostało zebrane ponad 2 tony żywności. Do zbiórki przyłączyło się 25 miejscowości na terenie których zebrano ponad 8 ton.

196 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM”' (391 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

123456789101112131415161718   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU