Kolonie 2017

tekst alternatywny

Temat: Zbiórki żywności

12345678910111213141516171819   >

ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "Tak, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: środa, 14 marca 2018 - 14:55

Na mocy pozwolenia nr 2018/654/OR wydanego przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji w Warszawie w dniach 9 i 10 marca br. Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła zbiórkę żywności pod hasłem -

247 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "Tak, POMAGAM"' (1188 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: czwartek, 22 lutego 2018 - 16:55

Caritas Diecezji Ełckiej zachęca wszystkich do wzięcia udziału w Zbiórce Żywności "TAK, pomagam", która odbędzie się 9 i 10 marca, jest to piątek i sobota na terenie całej Diecezji Ełckiej. W zbiórkę angażuje się wiele miejscowości i parafii, które mają szczytny cel: pomoc drugiemu człowiekowi. Aby było to możliwe, potrzebna jest Państwa pomoc.

252 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI "TAK, POMAGAM"' (786 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wielkanocna Zbiórka Żywności

Autor: Admin Dodano: wtorek, 20 lutego 2018 - 12:30

Caritas Diecezji Ełckiej w dniach 9-10 marca 2018 r. organizuje w sklepach na terenie diecezji ełckiej Wielkanocną Zbiórkę Żywności – Tak, POMAGAM. Podobnie, jak w latach ubiegłych, zebrane produkty zostaną przeznaczone dla rodzin najuboższych i dotkniętych ubóstwem.

190 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wielkanocna Zbiórka Żywności' (762 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wynik Świątecznej Zbiórki Żywności "TAK, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: wtorek, 12 grudnia 2017 - 09:40

W dniach 8 i 9 grudnia br na terenie całej Diecezji Ełckiej odbyła się zbiórka żywności. Wynikiem jej jest zebranie ok. 13 ton produktów spożywczych, gdzie w samym Ełku udało się zebrać 2 tony 229 kg i 99 dag. w ok. 30 sklepach. W zbiórkę włączyło się 710 wolontariuszy ze szkół podstawowych, gimnazjum i szkół średnich, którzy na co dzień udzielają się w Szkolnych Kołach Caritas.

208 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wynik Świątecznej Zbiórki Żywności "TAK, POMAGAM"' (863 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 04 grudnia 2017 - 13:14

08-09 GRUDNIA 2017r

„TAK, pomagam!” – pod tym hasłem w dniach 08-09 grudnia 2017 r (piątek, sobota) zostanie przeprowadzona Bożonarodzeniowa Zbiórka Żywności Caritas. Będzie ona miała miejsce w sklepach na terenie całej Diecezji Ełckiej. Uczestniczą w niej wolontariusze ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych, ale czuwają nad nimi ich opiekunowie i wolontariusze z Parafialnych Zespołów Caritas. Co potrzebują nasi podopieczni:

133 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”' (654 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

12345678910111213141516171819   >

PGNiG
PGNiG Obrót Detaliczny Sp. z o.o.

PZU