Partner strategiczny XI Ogólnopolskiego Festynu Rodzinnego

Przekaż 1%

Temat: Zbiórki żywności

1234567891011121314151617   >

OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: piątek, 17 marca 2017 - 11:20

24 – 25 marzec 2017r

„TAK, pomagam!” – pod tym hasłem w dniach 24 - 25 marca 2017 r zostanie przeprowadzona Wielkanocna Zbiórka Żywności Caritas. Zebrana żywność przeznaczona zostanie na wielkanocne paczki świąteczne dla rodzin potrzebujących.

108 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS „TAK POMAGAM”' (319 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: poniedziałek, 12 grudnia 2016 - 11:23

Na mocy decyzji Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji Nr 2016/4210/OR z dnia 18 listopada 2016 r. Caritas Diecezji Ełckiej w dniach 9 – 10 grudnia 2016 r. przeprowadziła Zbiórkę Żywności, która przebiegała pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. W zbiórce wzięło udział ok. 900 wolontariuszy w 125 sklepach. W samym Ełku do akcji włączyło się 25 sklepów w których zostało zebrane ponad 2 tony żywności. Do zbiórki przyłączyło się 25 miejscowości na terenie których zebrano ponad 8 ton.

158 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'OGÓLNOPOLSKA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI „Tak, POMAGAM”' (391 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Zbiórka Żywności " Tak, POMAGAM"

Autor: Admin Dodano: czwartek, 17 listopada 2016 - 11:25

W dniach 09 i 10 grudnia 2016 roku (piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadza Bożonarodzeniową Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. Zbiórka będzie miała miejsce na terenie całej diecezji ełckiej w ok. 200 sklepach. W zbiórce wezmą udział., jak zawsze, niezastąpieni wolontariusze, którzy w w/w dniach będą udzielali się społecznie.

197 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Zbiórka Żywności " Tak, POMAGAM"' (1458 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
Wynik Wakacyjnej Zbiórki Żywności „ Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: czwartek, 16 czerwca 2016 - 13:33

W dniach 10 i 11 czerwca (piątek i sobotę), Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadziła Wakacyjną Zbiórkę Żywności „Tak, POMAGAM”, w którą zaangażowało się wiele osób chętnych do pomocy. Numer zgłoszenia zbiórki do Portalu Zbiórek Publicznych to 2016/1748/OR. Zbiórka przeprowadzona została na terenie miasta Ełk

174 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'Wynik Wakacyjnej Zbiórki Żywności „ Tak, POMAGAM”' (409 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku
WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS DIECEZJI EŁCKIEJ „Tak, POMAGAM”

Autor: Admin Dodano: środa, 08 czerwca 2016 - 12:45

W dniach 10-11 CZERWCA 2016 roku ( piątek i sobota) Caritas Diecezji Ełckiej przeprowadza Wakacyjną Zbiórkę Żywności pod hasłem: „Tak, POMAGAM”. Numer zgłoszenia zbiórki to 2016/1748/OR. W akcji biorą udział wolontariusze Szkolnych Kół Caritas, oraz uczniowie ze szkół gimnazjalnych i ponad gimnazjalnych.

243 raz(y) oglądano. »»> Cały artykuł: 'WAKACYJNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI CARITAS DIECEZJI EŁCKIEJ „Tak, POMAGAM”' (777 B więcej) Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku

1234567891011121314151617   >

Dom Św. Rodziny
Ośrodek Szkoleniowo-wypoczynkowy Caritas Diecezji Ełckiej - Dom Św. Rodziny w Orzyszu